2015. január 29., csütörtök

Különleges lápisz lazuli rózsakvarc karkötő - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Eladó a képen látható gyönyörű Lápisz lazuli és rózsakvarc csodaszép karkötő, mely egyedi megjelenést biztosít és még gyógyhatással is rendelkezik!    Eredeti bevizsgált ásvány.
Áldott, okleves gyógyítómester által, pozitív energiával feltöltve. (prananadi).
A karkötő hossza: 18, 5-21 cm, lápisz lazuli szemek mérete: 8x12mm, rózsakvarc gyöngyök: 6mm-ek.
Rózsakvarc
      
Rózsaszínű kvarcfajta. A rózsakvarcot már az antik világban is a
szeretet és a szív köveként tisztelték és hordták. Manapság az
egészségtelen környezet szervezetre gyakorolt káros hatásainak
semlegesítésére alkalmas eszközként egyre nő a jelentősége. Viselhetjük testünkön, de elhelyezhetjük 
a minket körülvevő térben is.
Gyógyhatás:  A rózsakvarc gyógyhatásának központja a szív. Megnyugtat és erősít mindent, ami a szívműködéssel függ össze, a pszichoszomatikus zavarokat is beleértve, amelyeket az elfojtott érzelmek okoznak. Szabályozza a szívritmust, segít az álmatlanság ellen, kivált, ha azt a felkavart érzelmek okozzák, és erőszakos jelenetekkel tarkított rémálmok esetében.
Férfiaknál a nemi betegségek gyógyításában, asszonyoknál terméketlenség kezelésében segít.  
Jelentős gyógyhatással bír vérképzőszervi betegségek, pl. vérszegénység és leukémia ellen.  
Rózsakvarc-víz fogyasztásával a
gondolataink, tetteink és életmódunk által naponta felhalmozott
méreganyagok könnyebben kiürülnek.  
Általánosságban javasolható, hogy elektromágneses sugárzást kibocsátó készülékek (TV, számítógép) közelébe tegyünk csiszolatlan rózsakvarcdarabot.
  Ezenkívül minden helyen hasznos, ahol az elektroszmog különösen veszélyes, elsősorban a hálószobában, hiszen gyakorlatilag életünk egyharmadát töltjük ott.  
Az egészséges, zavartalan álom biztosítására az ágy közelébe a rózsakvarc-kristály mellé egy fekete turmalin és egy hegyikristályt is tehetünk.
Lelki hatás:  A rózsakvarc gyengédséget, barátságot, önzetlen szeretetet ébreszt bennünk. Új szerelem esetén segít az érzelmek kimutatásában.
Fénye olyan, mint egy simogatás, fejleszti a művészetek, különösen a
zene iránti érzékenységet.  
Sokkal türelmesebbek leszünk a problémák
megoldása során, vagy az emberekkel folytatott kommunikációban. Aki friss szerelmet akar bevonzani az életébe, vegyen bal kezébe egy rózsakvarcot és jelenítse meg lelki szemei előtt önmagát a boldog párkapcsolatban. Minél erősebb érzelmi töltés jelenik meg, a hatás annál erősebb. Hagyni kell, hogy a képzelet energiája behatoljon a kőbe, hogy aztán onnan továbbáramolva elvégezze a "munkáját". Erősíti az idegeket, segít abban, hogy más, a miénkkel ellentétes véleményeket is figyelembe vegyünk. Megvéd minden gonosz és durva dologtól, ami gyengébb
időszakokban összetörne.
LÁPISZ LAZULI:
Fizikai hatása
Szabályozza a szervezet különféle mirigyeinek működését, így különböző betegségek ellen hasznos segítséget nyújt (például a bőrbetegségek, lepra, epilepszia, vérszegénység. Szemkönnyezés esetében is hatásos, a hallást is javítja. Torokproblémák, gyakori megfázás, rekedtség, vagy gyulladás esetében is érdemes lazuritot hordani. Hajproblémák, hajhullás esetében is alkalmazzák. Hat a bőrkiütésekre, beleértve a csalánkiütést is. Rovarcsípések ellen is hatásos.
Herpeszre szintén jótékony hatással van, szemölcsök ellen is jó. Csökkenti a magas vérnyomást és a szapora szívverést, elmulasztja a fejfájást. Használják továbbá gyulladáscsökkentőként és lázcsillapítóként, hatókörébe sorolható a gyomorfájás és a gyomorgörcs is.
Nyugtatólag hat az idegekre, így neuritisz (ideggyulladás) és a neuralgikus fájdalmak is enyhíthetők vele. Hasznos lehet átmatlanságnál és asztmánál is.
Test szerveire tisztítólag hat, így gyulladásgátló és méregtelenítő hatású. Szabályozza a vérkeringést, a sejtosztódást, gátolja a vérömlenyek kialakulását. Elmulasztja a menstruációs görcsöket és a végtagfájdalmakat. Különböző sugárzások ellen is megvéd (mint például a földsugárzás, UV-sugárzás  vagy az elektromos készülékekből kiáramló sugárzástól).
Lelki hatása
Fokozza az önállóságot és az önbizalmat. Félelmek, a depresszió, vagy a melankólia ellen is egyaránt használható. Segít megnyugodni és könnyebben elaludni. Igazság kövének is nevezik, mert segít hogy mindig őszinték legyünk és fokozza az igazságszeretet érzését is bennünk. Szégyenlős, visszahúzodó, félénk embereknek ajánlott, mert nyitottabbá válnak a külvilág felé és könnyebben ismerkednek, közlekednek a világban. Segít a koncentrációs és tanulási problémáknál. Támogatja a barátságra, a csapatszellemre, a szerelemre és partnerkapcsolatra való igényt és segíti a döntési képességet is. Barátság kövének is tartják. Harmóniát és barátságot visz az életbe,   főleg a gyermekeknek ad több bátorságot. Elhivatottak kövének is nevezik és sikert is ajándékozhat.
Úgy tartják a lányok nyakláncként hordják, akkor a segítségével örökre magukhoz tudják láncolni szerelmüket.
Egy postával több terméket is tudok küldeni, szeva34 felhasználóval együtt:
http: //www. vatera. hu/user/account/list_announced. php



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2015-02-19 04:42
. Különleges lápisz lazuli rózsakvarc karkötő - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése