2015. április 26., vasárnap

BSN AROMAVEX 50%AKCIÓ!!tesztó fokozó!14,000helyett - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Kiszerelés : 90 kapszula Egy adag : 1 kapszula Adag/kiszerelés: 90 Adagolás: : Fogyassz 1 kapszulát napi 4 alkalommal! 3 hét folyamatos használat után tarts 2 hét szünetet a termék használatának újrakezdése előtt!
Az AROMAVEX™ egy új terület, amit a BSNŸ felforgat és átír, ez a BSN első koncentrált hormonális optimalizálója! Az EVOTEST™ piacra dobásával, BSN olyan alternatívát kínált a tesztoszteronfokozás világában azoknak a nagyobb és erősebb izmokat akarnak, ami VALÓBAN felveszi a harcot a tiltott szerekkel! Ezt az utat folytatva a BSN kutatócsoportja megalkotta azt testvér formulát, ami kiegészíti és tökéletesíti a tesztoszteronfokozás hatékonyságát! Az AROMAVEX™ egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, tiltott anyagmentes formula, kalcium-d-glukaráttal, D-vitaminnal és számos növényi összetevővel, melyek klinikailag igazolt hatékonysággal képesek fokozni az endogén tesztoszteron termelést, optimalizálni az ösztrogén és DHT szinte, és az emberileg lehetséges maximális szintre emelni bármely más tesztoszteronfokozó hatékonyságát! A BSN első koncentrált hormonális optimalizálója Az EVOTEST™ és a HYPERFX™ tökéletes kiegészítője Maximális endogén tesztoszterontermelés és ösztrogén kontroll
Általános tápérték/adag: Mennyiség adagonként Napi érték% A D-vitamin (mint kolekalciferol) 250IU 63% Kalcium (a kalcium-D-glucarate) 18 mg 2%-os AROMAVEX almasav 720 mg ** Kalcium-D-glucarate, Mangosztán kivonat (gyümölcs) (20% flavonoidok, 10%-os Alpha-mangosztin), Prunella vulgaris kivonat (gyümölcs), berber Wolfberry kivonat (gyümölcs), kurkuma kivonat (rizóma) (90% Curcuminoids), Bee Propolis (60% propolisz, 3% flavonoidok), szőlőmag kivonat (85% polifenolok), Pterostilbene (pTeroPure Ÿ +), a transz-rezveratrol (resVida Ÿ), fekete bors kivonat (gyümölcs) (95% Piperine) (Bioperine Ÿ) és kolekalciferolt. ** Napi érték nincs meghatározva. Egyéb összetevők: zselatin, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, mikrokristályos cellulóz, FD & C vörös # 3, titán-dioxid, FD & C sárga # 6, FD & C Red # 40, és az FD & C kék # 1. Allergén információ: Tartalmaz tojás összetevőket.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-16 13:00
. BSN AROMAVEX 50%AKCIÓ!!tesztó fokozó!14,000helyett - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése