2015. április 26., vasárnap

Walkmaxx női utcai cipő - fekete vagy bézs - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Walkmaxx női utcai cipő
Hogyan működik WALKMAXX női utcai cipő?
Jelentősen javíthat életminőségén csupán azáltal, hogy megváltoztatja az Ön járásának módját. A stimuláló WALKMAXX cipők gördülő talpa olyan érzést kelt, mintha Ön homokon járna. A kényelmes Walkmaxx női utcai lábbelikben érezhető, ahogyan a sarok belesüpped a talajba, a testsúly átgördül a talp közepéig, és a lábfej elemelkedik a következő lépéshez.
Ez a természetesen gördülő mozgás egyenletesen osztja el testsúlyt, így leveszi a lábakra, az ízületekre, a hátra és a csípőre nehezedő túlzott terhelést.
Sétáljon át egy egészségesebb életbe WALKMAXX női utcai cipőkben!
A Walkmaxx női utcai cipő minden korosztály számára az optimális kényelmet nyújtja. Ezekben az elegáns cipőkben lábait légiesen könnyűnek, lépteit pedig súlytalannak fogja érezni. A WALKMAXX női utcai cipőkben nem fog feszengeni, ráadásul minden lépéssel jobb formába lendülhet velük.
A Walkmaxx női utcai cipő az eredeti WALKMAXX lekerekített talppal rendelkezik, így ugyanúgy aktiválhatja a far- és lábizmokat, mint a márka többi modellje. Mivel ez a remek talp elősegíti a lábak helyes megfeszítését, Ön minél gyakrabban és minél hosszabb ideig jár ezekben a papucsokban, annál fittebb lesz. A Walkmaxx női utcai cipő egyedi felépítése a testsúlyt az ízületekről az izmokra helyezi át, így Ön hatékonyan erősítheti izmait, miközben akár még a cellulitisz kialakulását is megelőzheti!
Néhány érv a WALKMAXX női utcai cipő használata mellett
Javíthatja a testtartást,
Enyhítheti a helytelen járásból fakadó izomfeszültségeket,
Kíméletes az ízületekhez,
Tonizálhatja az izmokat (vádli, comb, fenék és has),
Minden lépéssel hozzásegítheti Önt az ideális testsúly eléréséhez
Könnyű, mégis masszív
Mindig divatos, időtlen dizájn



Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Az aukció vége: 2015-05-01 19:37
. Walkmaxx női utcai cipő - fekete vagy bézs - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése