2015. május 20., szerda

100% GAIA Ganoderma Lucidum gomba őrlemény 10g - Jelenlegi ára: 1 777 Ft

 
Személyes átvétel: Bp (I. ker Attila út, DunaPlaza, M3-as bevezető, keleti, nyugati) Fót, Felsőgöd, Sződliget az általam javasolt időpontban, amennyiben ez nem megfelelő akkor  postával előreutalással tudom küldeni +399Ft  vagy utánvéttel +1275Ft.  (utánvéttel csak legalább 10 pozitív és 95% feletti értékeléssel rendelkező vásárlóknak tudok küldeni)
A Ganodermát (Ganoderma Lucidum) több mint 4000 éven át misztérium övezte. Ázsia ősrégi népei misztikus, spirituális tulajdonságokat tulajdonítottak neki, a gyógygombák „ hercegnőjeként” tartották számon.
 
A természetben ritkán fordul elő, hajdan a japán és kínai császárok fogyasztották kizárólagosan. Ha valaki talált egy gombát és nem szolgáltatta be a császárnak, azt kivégezték.
 
Ez a piros gomba csillogó kérgével manapság emberek millióinak lett a reménye. A szervezet funkcióinak működését optimalizáló tulajdonságokkal rendelkezik, jeles kutatók által tanulmányozott sokoldalú hatása miatt.
 
A modern tudomány kutatásokkal bizonyítja a Ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatását.
Több mint 200 alkotóelemet találtak a Ganoderma lucidum-ban.
 
A fő alkotóelemek a következők:
 
1. Poliszaharidok:
 
             a) javítják az immunrendszer hatékonyságát
             b) serkentik az öngyógyító folyamatokat
             c) gátolják a sejtek kóros növekedését
 d) javítják a vörösvértestek oxigén szállító képességét
 
Az emberi testben az immunrendszerre kifejtett hatásuk rendkívül jelentős, reaktiválják azt, működését erősítik. Mivel növelik az antitestek számát, ezzel erősíteni képesek a szervezetet és nagymértékben automatizálják és revitalizálják annak öngyógyító működését.
 
2. Triterpenoidok :
 
             a) élénkítik a vérkeringést
             b) csökkentik a vér koleszterin szintjét
 c) mérséklik az allergiás reakciókat
 d) hangulatjavító és nyugtató hatásúak
 
A Ganodermából nyert több mint 100 különböző triterpenoid (szerves sav) nemcsak a triglicerid számot és a koleszterin szintet csökkentik, hanem a hisztamin felszabadulást gátolva antiallergiás hatással is bírnak.
 
3. Adenozin:
 
            a) élénkíti a vérkeringést
            b) a szövetek elsavasodása esetén megelőzi a thrombocyták (vérlemezkék) összetapadását
            d) optimalizálja a vér pH-értékét
            d) csökkenti a koleszterin szintet
 
Az adenozin hatására csökken a vérzsír szint, kedvező hatást fejt ki a vérkeringésre, megakadályozva a koleszterin lerakódását és a vérrögök képződését.
 
 
 
 
 
4. Szerves germánium :
 
             a) növeli a szövetek oxigén-telítettségét
             b) javítja az immunrendszer működésének hatékonyságát
 c) serkenti az idegrendszeri funkciókat
 
A szerves germánium (vegyjele: GE) – nagyon erős antioxidáns hatással bír, csökkenti a szabad gyökök károsító hatásait, véd az elektromágneses terek negatív hatásától, javítja a sejtműködést, megszabadítja a szervezetet a nehéz fémek toxikus hatásától. Optimalizálva az oxigén ellátást, javítja a szervek életfunkcióit.
 
A szerves germánium különleges hatásai közé sorolható a sejtek és szervek elektromágneses mezejének a növelése, ezáltal növelve azok életenergiáját. Ilyen értelemben a Ganoderma szerves germánium tartalma spirituális sajátosságokat hordoz, épp ezért használták keleten meditáció előkészítésére.
 
Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; (a szervezet sejtszintű oxigénraktárának is nevezik) javíthatja az emésztést; megelőzi a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a Ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyit a panax-gyökér tartalmaz. A germánium nyomelem, ami hasonlóan mint a szelén jótékony hatást gyakorol a nehézfémek és más mérgező anyagok szervezetből való kiválasztása során.
 A germánium sok „ hosszú életet“ ígérő gyógynövényben fellelhető, pl. ginzeng, fokhagyma, aloe és fekete gyökér, de legnagyobb mennyiségben a Ganodermában található.
 
A Ganoderma további ismertebb hatóanyagai közül kiemelendő a magas C-vitamin és B vitamin tartalma, ezeknek az egészségmegőrzésre kifejtett széleskörű hatásával.
 
 
A Ganoderma jótékony hatásai közül néhány kiemelt:
 
 - javítja az immunrendszer hatékonyságát
 - serkenti az idegrendszer működését
 - megelőzi a kóros sejtburjánzást
 - optimalizálja a hasnyálmirigy működését és csökkenti a vércukor szintet
 - megelőzi a sejt- és szövetdegenerációt
 - eltávolítja a méreganyagokat a szövetekből
 - jelentős ásványi és vitaminforrás
 
Hogyan hat a Ganoderma ?
 
A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a Ganoderma „ végigpásztázza” a testet és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni méregtelenítő, savbázis egyensúlyt szabályzó, immunrendszer serkentő, regeneráló hatását.
 
A Ganoderma jelentős méregtelenítő hatást fejt ki a vér szintjén, a sejten belül az un. intercelluláris térben (sejten belüli térben), megkötve, és semlegesítve a méreganyagokat.
 
A sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlen azok oxigén ellátása, amelyet a vörösvértestek látnak el. A Ganoderma fokozva a hemoglobinhoz kötődő oxigén mennyiségét és szállítását oxigéndúsabbá teszi a szöveteket. A vér többi elemére is hatva (vérlemezkék) csökkenti a vér besűrűsödését, hozzájárulva a vérrög képződés megakadályozásához. A vér szabad áramlását segíti elő azáltal, hogy csökkenti a vérzsírok szintjét, illetve az érelmeszesedéses gócok kialakulását. Így az agy és a szív sejtjei is több oxigénhez juthatnak.
 
Szervezetünk egészségének elengedhetetlen feltétele a megfelelő savbázis egyensúly vagy más néven ph érték. Ezt jelentős mértékben meghatározza a sejt un. ion háztartása. A savas ph érték gátolja a normális sejtműködést, gyengítve többek között a szervezet védekező és regenerációs mechanizmusait, kitéve azt, a daganatos elváltozások és fertőzések veszélyének.
 
Immunrendszerünk a védőfalunk, megakadályozza a szervezetre káros betolakodók bejutását és elszaporodását a szervezetbe. A Ganoderma gomba immunrendszer stimuláló hatása annak tulajdonítható, hogy mozgásba hozza a védőrendszer fehérvérsejtjeit, növeli az antitestek szintjét
( IgM, IgA, IgG). Az allergiás reakciók is az immunrendszeren keresztül fejtik ki hatásukat. A hisztaminnak nevezett fehérje által a Ganoderma képes megfékezni az allergiás reakciókat és jelentős virusölő képességgel is rendelkezik.
 
A stressz káros hatásai igénybe veszik nemcsak az immunrendszert, de a hormonális rendszert is. A Ganoderma csökkenteni a szervezetet érő stresszt, szabályozva a mellékvese hormonszintjeit (adrenalin, noradrenalin, kortikoszteroidok). Stressz reakció a vércukor emelkedés is, ennek egyensúlyba hozásáért a Ganoderma kedvező hatást fejt ki a hasnyálmirigyre amely az inzulint termeli.
 
Az elektromos készülékek által generált elektromágneses terek káros hatásainak kivédését a szerves germánium által biztosítja, így segítve az energiaháztartásban és a sejt vitalitásában.
 
 
A test méreganyagai olyan vegyületek, amelyek a szervezet anyagcsere folyamatainak a végtermékei, vagy kívülről a szervezetbe juttatott kémiai anyagok.
 
Leggyakrabban az oxidációs fermentációs folyamatok végeredményei. Ezek közül legjelentősebbek a szabad gyökök, a húgysav, a tejsav, elhalt sejtek és a mikroorganizmusok lebontása során keletkező méreganyagok.
 
Ezek a toxinok gátló módon hatnak a testben zajló normális élettani funkciókra.
 
A szabad gyökök elsősorban a sejtmembránt támadják meg, aztán a sejtmagot és a DNS-t, kiváltva az oxidatív stressznek nevezett biokémiai folyamatot.
 
A méreganyagok jelenléte savassá teszi a ph-t (acidózis), amely tovább rontja a szervezet anyagcsere folyamatait, csökkenti az oxigén ellátást, és hosszú távon sejt elhaláshoz vezet.
Mi képes csökkenteni az oxidatív stresszt?
 
A Ganoderma tartalmaz egy SOD-szuper-oxid-dismutaz nevezetű enzimet, amely a napjainkban ismert legerősebb antioxidáns enzim, amely védi a szervezetet a szabadgyökök károsító hatása ellen. A tudományos kísérletek igazolják, hogy az SOD közel 3000-szer erősebb antioxidáns, mint a C-vitamin.
 
A Ganoderma méregtelenítés folyamata
 
Az első hónap folyamán történik meg a test pásztázása és a méreganyagok felkutatása.
 
A második hónap során a tulajdonképpeni méregtelenítés és tisztulási folyamatok aktiválódnak.
 
A szabályozás és gyógyulás folyamata a harmadik hónaptól indul be és a szervezet méreganyag tartalmától és egészségi állapotától függően egy évig is eltarthat.
 
- A regenerációs fázis, amikor a szervezet újraépíti és beszabályozza az új egyensúlyi állapotát ez 1-6 hónap között változik.
 
- A fenntartó és prevenciós kezelés, az öregedési folyamatok megakadályozása igény szerint évekig fenntartható.
 
- A tisztulási folyamat elsősorban a máj szintjén indul be, és a méreganyagok távozása a kiválasztó rendszeren keresztül történik (vese, bőr), vizelet és az izzadság formájában hagyják el a testet a szükségtelen anyagok.
 
- Fontos tudni, hogy a méregtelenitési folyamat beindulása során megjelenhetnek apró csaláncsípés szerű bőrkiütések, orrfolyás, tüsszögés, könnyezés. Az emésztőrendszer részéről több nyákképződés, hasmenés léphet fel. Ritkábban enyhe fejfájás és álmosságérzés is társulhat a detoxifikációhoz.
 
Ezek a tünetek nem mellékhatások, hanem a gyógyulási folyamat szerves részei és előfordulásuknak a gyakorisága a távozó méreganyagok mennyiségétől függ és gyakorlatilag pár nap alatt eltűnnek. Nem szükséges a kezelés abbahagyása.
 
 
Milyen betegségek esetében ajánljuk a Ganoderma fogyasztását ?
 
Álltalánosan elmondható, hogy komolyabb betegség nélkül is rendkívül pozitívan hat az élő szervezetre. Általános energizáló, méregtelenítő és sejt degenerálódást megelőző tulajdonságai miatt egészséges embernek is kiváló táplálék kiegészitő lehet, azonban a hatása kiemelkedővá válik a szervezet betegségeit illetően a következőekben kiemelt, súlyos betegségek esetén:
 
-        daganatos megbetegedések (jó és rosszindulatú daganatok, mint rák, ciszták, egyéb kóros szövetburjánzás. )
 
-        Megelőzhetik rosszindulatú daganatok kialakulását.
-        Csökkenthetik a kemo- és sugárterápia káros mellékhatásait.
-        Elősegíthetik és felerősíthetik a kemo- és sugárterápia jótékony, tumorellenes hatását.
-        Gátolhatják, lassíthatják a rosszindulatú daganatok növekedését.
-        Csökkenthetik az áttétek keletkezésének valószínűségét és azok növekedésének esélyét.
-        Javíthatják a súlyos immun- és tumorbetegségben szenvedők életminőségét.
-        A Ganoderma kemoterápiával együttesen történő alkalmazása jelentős hatásokat érhet el olyanoknál, akik mellrák, vastagbélrák vagy gyomorrák műtéten estek át.
 
 
Megakadályozza a rákos áttétek kialakulását, csökkenti a fájdalmat és növeli a hosszabb élettartam esélyét.
 
A Ganoderma a „ Polyporaceae” gombák családjába tartozik és fogyasztását hatékony rákkezelési módszerként tartják számon Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Oroszországban és Skóciában. Különböző országokban több szakorvos is a legmodernebb tudományos berendezésekkel végzett klinikai teszteket, például: Prof. Ta-cheng, Tajvani Nemzeti Egyetem Orvosi Kollégiuma; Prof. Cheng Hui-hua és Prof. Tung Uic-hi, Taipei Orvostudományi Foiskola; A kísérleti eredmények azt bizonyították, hogy a Ganoderma hatékony a rák kezelésében.
A kutatási jelentések alapján a Ganoderma a következő szempontok alapján bizonyult eredményesnek a rák kezelésében:
 
 - A Ganoderma rákkal szembeni hatóanyagai a poliszacharidok és a germánium.
A hatékonysága az összetevők egymáshoz adódó összetett hatásának köszönhető. Külön-külön alkalmazva nem érhető el a kívánt hatás.
 
- Javítja az állóképességet, erősíti az immunrendszert, és korlátozza a rák elterjedését.
A műtétet követően az alábbi rákbetegségben szenvedő pácienseken segíthet: nyelőcső rák, gyomorrák, mellrák, bélrák, méhrák.
 
-        Megszüntetheti a rákos un. hasvízkórt, fokozza az étvágyat, és megkíméli a beteget a rák késői stádiumában tapasztalt fájdalomtól.
-        Együttesen alkalmazható más rákkezelési módszerekkel, például műtétekkel, sugárkezeléssel vagy kemoterápiával. Nincs mellékhatása és eredményes.
 
A fenti klinikai tanulmányok alapján látható, hogy a Ganoderma rák megelőző, terjedését elfojtó és rákgyógyító hatással bír.
 
Vesebetegségek:
 
-        A Ganoderma jelentős mértékben gyógyíthatja a vesebetegségeket.
 
A vesebetegségek a nehezen kezelhető betegségek közé tartoznak. Ide soroljuk az akkut és krónikus vesegyulladást, a diabéteszes vesebajt, a nem gyulladásos és reumatikus lázat. Ezeket részben a magas koleszterinszint és a magas vércukorszint is kiválthatja. A vesék túlterheltek és a vér nem jut el a vese hajszálereibe. Vesebaj ödémát, vizelet retenciót, fáradtságot és komoly urémiát okozhat. Fumio Tsurudani, a japán Nagoya Egyetem Orvostudományi Intézetének professzora kísérletet végzett olyan páciensekkel, akik vesebajjal küszködtek, hogy ellenőrizze a Ganoderma hatékonyságát. Arra a következtetésre jutott, hogy a fehérje- és a koleszterinszintet csökkenti, és normalizálja a veseműködést is.
 
-        A cukorbetegséget a hasnyálmirigy elégtelen inzulinkiválasztása okozza. Jelenleg az orvostudomány egyetlen kezelésként az inzulin-pótlást alkalmazza.
Bár az inzulin csökkenti a vércukorszintet, a tünetek nagyon hamar újra jelentkeznek, továbbá a kortizon hormoninjekcióhoz hasonlóan több mellékhatás is jelentkezhet. A kívülről beadott inzulin nem képes helyreállítani a hasnyálmirigy működését, és a szerv degenerációját is gyorsítja.
A Kinki Egyetem Orvostudományi Kutatóintézete évekig tartó kísérletek során megállapította, hogy a Ganodermának ugyanolyan hatása van, mint az inzulinnak. Ennek megfelelően a Ganoderma fogyasztása a hasnyálmirigy működésének helyreállítása révén mellékhatás-mentesen enyhítheti az inzulinhiány tüneteit.
 
Ízületi betegségek:
Sok izületes és artritisz izületi gyulladást hatékonyan kezel, nagymértékben növeli az életminőséget,   könnyebbé téve a mozgást, nagymértékben csökkentve a kóros gyulladási folyamatokat.
Keringési és szivbetegségek:
A szerves germánium tartalma miatt a Ganoderma jelentősen javithatja a keringési, szív és érrendszeri betegségekben szenvedők állapotát.
Immunbetegségek :
Általánosan javíthatja az immunrendszert érintő betegségekben szenvedők (pl. AIDS, HIV, SARS) egészségi állapotát.
Ismert gyógyhatással bír továbbá a következő betegségek esetében :
 
-        Bakteriális és más fertőzések megelőzésére, illetve azok kiegészítő terápiájára,
-        Vírus okozta fertőzések megakadályozására, illetve azok lefolyásának enyhítésére,
-        A II. típusú diabetes mellitus tüneteinek enyhítésére, a vércukor és trigliceridek csökkentésére, és az inzulin termelés növelésére,
-        Az I. típusú diabetes mellitus esetleges megelőzésére,
-        Hugyuti fertőzések, hólyagbetegségek
-        Pajzsmirigy (túlműködéses zavarok) működését egyensúlyba hozza
-        A magas vérnyomásban szenvedők vérnyomásának természetes úton történő csökkentésére,
-        Krónikus hörghurut illetve asztma és más allergiás reakciók enyhítésére, megszüntetésére,
-        A koleszterinszint csökkentésére,
-        Az érelmeszesedés megelőzésére,
-        Vérrögképződés megakadályozására, pl. érelmeszesedés esetén,
-        A vérképzés elősegítésére,
-        Agyvérzés, és más oxigénhiány miatt keletkezett agyi sérülések következményeinek enyhítésére és az agy regenerációs képességeinek megtartására, illetve növelésére, valamint súlyos neurodegenerációval járó betegségek (pl. Parkinson, Alzheimer) kiegészítő kezelésére,
-        Hepatitis és más májbetegségek esetén a máj méregtelenítésére, illetve a vese oxidációs folyamatok elleni védelmére,
-        Fokozott fizikai terhelés és feszült, felfokozott életmód esetén a kimerült szervezet felerősítésére,
-        A környezetben jelenlévő szennyező anyagok és az egészségre káros behatások: dohányzás, kémiai anyagok, radioaktív és más sugárzás (pl. Röntgensugárzás) kimosására a szervezetből,
-        A természetes öregedési és káros oxidációs folyamatok lassítására,
-        A gomba rendkívül hatásosnak bizonyult a leukémia-, lymphoma-, és az un. multiple myeloma sejtek gátlásában.
-        A gomba a tüdő tumorok angiogenezisének a gátlásában is eredményes volt.
 
A Ganoderma ezen kívül hatékony a következő betegségek kezelésében:
 
-        migrénes fejfájás,
-        köszvény,
-        magas és alacsony vérnyomás
-        asztma,
-        allergiák, bőrallergiák,
-        bőrgyulladások,
-        aranyér,
-        székrekedés,
-        álmatlanság,
-        menstruációs rendellenességek és fájdalmak,
-        Hepatitis A, B és C,
-        epilepszia,
-        gyomorfekély,
-        megelőzi az arterioszklerózist
-        megelőző jelleggel véd szívinfarktus és agyvérzés ellen
-        szabályozza a vérnyomást
-        javítja a vér reológiai tulajdonságait
-        csökkenti a triglicerid értékét
-        mérsékeli a vérkicsapódást
-        enyhíti a szívritmuszavart
 
Néhány kutató lenyűgöző és ámulatba ejtő „ biológiai intelligenciáról” tájékoztat. A Ganoderma gomba hatása az egészségi állapottól függően változik.
 
Úgy tűnik a Ganoderma felismeri és meg tudja különböztetni a szervezet szükségleteit. Minél rosszabb az egészségi állapot, annál erősebben hat.
 
Tiszta Ganoderma
12 hónapos kísérleti termesztés előzte meg a magyar „ Gaia Ganoderma” sikeres termesztését.
A „ Gaia Ganoderma” magas poliszacharid tartalmú, 100%-ban a gombát tartalmazó szárított, őrölt formában kerül a fogyasztókhoz, jelenleg 10g-os kiszerelésben. (Később várható nagyobban is)
 
Nem finomitott
Hisszük, hogy a természet által megteremtett gomba egészében hordozza a gyógyuláshoz szükséges vegyületek vitaminok és ásványok összességét, ezért a „ Gaia Ganoderma” nem finomított, nem kivonatolt, nincs semmilyen kémiai változásnak alávetve.   Az őrlemény rostos állaga hozzásegít a sikeres méregtelenítési folyamatokhoz az emésztőrendszerben.
Egyes más növények tartalmazzák a hatóanyagok közül egyiket vagy a másikat, de a Ganoderma sokkal hatékonyabb. Az alkotóelemek kombinációja eltér minden más növénytől és a hatékonyság biztosítása érdekében minden alkotóelemet meg kell őrizni.
 
100% Ganoderma, 100% magyar
A „ Gaia Ganoderma” szakszerűen, magyarországon kerül letermesztésre és csomagolásra.
Az őrlemény nincs kémialilag átalakitva, finomítva, így eredeti formájában őrzi a teremtő természet erejét. A „ Gaia Ganoderma” őrlemény 100% Ganoderma, semmilyen hozzáadott anyagot nem tartalmaz !
 
Lejárati idő
A tárolást a mellékelt visszazárható zacskóban javasoljuk, vagy abból kivéve lezárható tetejű kisebb üvegedényben, amelynek mérete arányos a gomba mennyiségével amit beleteszünk.
 
Az őrlemény nedvességre érzékeny, a levegő nedvességtartalmát is hajlamos megkötni, ezért minél kevesebb levegő marad a gomba felett, annál biztosabban tárolható.
 
Az őrlemény (ideális körülmények között tárolva) szavatossági idejét évekig megőrzi, de a hatékony alkalmazás és a magas minőség megőrzésének érdekében a lejárati időt egy évben maximáljuk a csomagolás napjától számítva.
 
Fogyasztása és adagolása!
A Ganoderma alapszintű adagolása napi 2x0. 5gramm kefirben, vagy joghurtban, mézben jól elkeverve.   Vízzel (kávé, tej, üdítő italok, szörp, stb. ) az őrlemény nem képez rendesen elegyet, ezért  a felsorolt tejtermékekkel ajánljuk a fogyasztását, melyekkel kitűnően elkeverhető és egyszerűen fogyasztható.
Ez az alap mennyiség már önmagában is energizáló és méregtelenítő hatású, amely általánosan javítja a közérzetet, vírusölő és szabadgyök lekötő (szmog, dohányzás, alkohol, stressz, stb) hatással bír. Ajánlott hozzá C-vitamint fogyasztani vagy csipkebogyó teával együtt fogyasztani!


Jelenlegi ára: 1 777 Ft

Az aukció vége: 2015-06-09 12:51
. 100% GAIA Ganoderma Lucidum gomba őrlemény 10g - Jelenlegi ára: 1 777 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése