2015. május 25., hétfő

Mézborostyán gyöngysor, mutatós, értékálló - Jelenlegi ára: 6 800 Ft


Mutatós gyönyörű valódi gyöngyök, az ékszer elején 2 cm-es, ami fazon szerint csökken.
45 cm-es.
Egyedi késztésű ásvány ékszereimet megpróbáltam néhány divatos kiegésztővel ötvözni. Megmaradjon az ékszer egyedisége, az ásvány jótékony hatása, de a mostani ékszerdivatnak is megfeleljen.
.. Több termék vásárlása esetén csak egyszer kell postaköltséget fizetni – tehát a vásárolt termékek összege plusz egyszer a postaköltség az utalandó összeg.
. Szeretem a szép, és egyedi természetes anyagokat. Ezért a termékeimnél féldrágaköveket, és tenyésztett gyöngyöket használok. Miután természet alkotta anyagokkal dolgozom, ezért előfordulhat a kövek tökéletlensége, természetes zárványok. A színek megjelenése függ a mindenkori monitor megjelenítő képességétől, és a készült kép minőségétől. Nagyon szép, és jó minőségű édesvízi gyöngyökkel dolgozom, amik amorfok.
Szállítás
Átvétel Csepelen, vagy postázom.
Ásvány tulajdonságok
Ásvány leírás 
Hegyi kristály
Átlátszó, színtelen kvarckristály, kovasav, szilícium-dioxid.
Gyógyhatások
: Belek, emésztés, fekélyek, fertőzések, hormonzavarok, idegrendszer, kimerültség, leukémia, mirigyek, nyirokrendszer, pajzsmirigy működés szabályozása, rák-első stádiumban, szemek, szemhályog, szív, tobozmirigy, tüdő, vérkeringés, vérsejtek: fehér és vörös, vérszegénység, vérzések-sebek kezelése. Földsugárzások ellen is jó.
Lelki hatások
: Egyensúlyban tartás / kiegyensúlyozottság, érzékenység. Érzelmi blokád, hisztéria leküzdése. Kifejezőkészség, védettség érzésének erősítése.
Féldrága kövek
Az ásványok, drágakövek már az őskortól fogva fontos szerepet játszottak az ember életében. A szerszám- és fegyverkészítésen kívül szépségük révén főként ékszer- és talizmánkészítésre használták őket, ugyanakkor ezen ékszerek egyben az anyagi gazdagságot, társadalmi rangot is szimbolizálták. Napjainkban a kövek felhasználásának egy kevésbé ismert területe a „ nemeskőgyógyászat” újra felerősödött.
További termékeim



Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Az aukció vége: 2015-06-13 21:53
. Mézborostyán gyöngysor, mutatós, értékálló - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése